Poljoprivredno poduzetničke ideje 2015.

Predstavnice iz Dragalića sa prijašnjih PPI
Predstavnice iz Dragalića sa prijašnjih PPI

Nova Gradiška će i ove godine, sedamnaesti put za redom, biti domaćin tradicionalne savjetodavno – izložbene manifestacije “Poljoprivredno poduzetničke ideje”.
Organizacija je i ove godine povjerena Brodsko posavskoj županiji, Savjetodavnoj službi i Hrvatskoj poljoprivrednoj agenciji, a održati će se pod visokim pokroviteljstvom Ministarstva poljoprivrede Republike Hrvatske.
“Poljoprivredno poduzetničke ideje 2015.” održat će se 23. i 24. siječnja 2015. godine u novogradiškom Društvenom domu. Kao i prethodnih godina očekuje se veliki broj izlagača iz više hrvatskih županija.
Uz izložbeno prodajni dio, predviđen je i plenarni dio manifestacije. Ove godine naglasak će biti na mjere iz Programa ruralnog razvoja 2014. – 2020. – odnosno, ulaganja u fizičku imovinu, Potpora za ulaganja u poljoprivredna gospodarstva, Potpora za ulaganja u preradu, marketing i/ili razvoj poljoprivrednih gospodarstava, ruralni turizam, Leader program, pripremnu pomoć, Edukaciju o održivoj uporabi sredstava za zaštitu bilja.
Drugi dan rezerviran je za predavanja s aktualnim temama u pčelarstvu.