Općini Dragalić 30.000,00 eura za rekonstrukciju Društvenog doma u naselju Mašić

U prostorijama Hrvatskog seljačkog doma u Starom Petrovom Selu je 9. travnja 2024. godine održana svečanost na kojoj je potpisano 28 ugovora za provedbu projekta iz Programa održivog razvoja lokalne zajednice, Programa podrške brdsko-planinskih područja i 5 ugovora programa „Zaželi“.

Načelnik Općine Dragalić Zvonimir Karlik je potpisao Ugovor o financiranju projekta Rekonstrukcije zgrade Društvenog doma u naselju Mašić u iznosu od 30.000,00 eura.

Ugovore su uručili ministar rada, mirovinskog sustava, obitelji i socijalne politike Marin Piletić, državni tajnik Ministarstva regionalnog razvoja i fondova EU Domagoj Mikulić, Ravnatelj Hrvatskog zavoda za zapošljavanje Ante Lončar te župan Brodsko – posavske županije Danijel Marušić.

Temeljem Odluke Ministarstva regionalnoga razvoja i fondova Europske unije od 20. ožujka 2024. godine, Općini Dragalić dodijeljeno je 30.000 eura za rekonstrukciju zgrade Društvenog doma u naselju Mašić. Projekt je to koji je Općina kandidirala u okviru Projekta iz Programa održivog razvoja lokalne zajednice 2024.